30 Ağustos 2011 Salı

Kıvanç Tatlıtuğ - Kuzey


Delikanlı sıfatını özetliyor. Babasının çabuk yükselen öfkesini, annesinin güzelliğini almış.Tam bir sokak çocuğu olarak büyümüş. Tembel, haylaz, umursamaz, kavgacı bir çocuk. İstediği anda, istediğini yapmaya alışmış, bunun yüzünden çok dayak yemiş. Babasının otoritesini her fırsatta delmiş. Hırçınlığı üzerine o kadar yapışmış ki, insanlara karşı temkinli, hiç alttan almıyor, töleransı yok. Ama ailesine çok düşkün. Sahip olduklarına çok düşkün. Etrafındakilerden birine zarar geleceğini düşünse, gözünü kırpmadan bıçağa yumruk atacak kadar gözü kara bir karakter. Bu özellikleri de hayatı boyunca canını yakıyor. Ağabeyinin ilk aşkı, onun da büyük aşkı.

Kıvanç Tatlıtuğ Hakkında:

Doğum Tarihi : 27 Ekim 1983
Doğum Yeri: Adana
Burcu: Akrep

İki yıl bir ajansla çalıştıktan sonra 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında önce Türkiye, sonra dünya birincisi oldu. Kısa sürede oyunculuktaki yeteneğini kanıtlayarak dizilerin aranan başrol oyuncusu haline geldi.
Okan Bayülgen’den, Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan’dan da oyunculuk dersleri alan Kıvanç Tatlıtuğ; önce “Gümüş” dizisi, sonra “Amerikalılar Karadeniz’de 2” sinema filmi, ardından “Menekşe ile Halil” dizisinde oynadı. Kıvanç Tatlıtuğ Aşk-ı Memnu dizisinde rol almıştır.

Şimdilerde Kanal D'de yayınlanacak olan "Kuzey Güney" adlı dizide başrolü canlandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Zirve100 Toplist
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Toplist